Arculattervezés

Hogyan tervezünk?

A célcsoportok és a marketing stratégia figyelembevételével tervezünk arculatokat vagy frissítünk meglévőket.

Hogyan dolgozunk?

Könnyen megjegyezhető logókat, erőteljes színeket használunk a te vagy céged történetének elmeséléséhez. Összeszedett, és pozitív képet alakítunk ki az ügyfeleid körében, és megalkotjuk azt az egységes stílust, amely minden csatornán jól működik a következő években.

Logótervezés
Névjegykártya tervezés
Word, PowerPoint sablon tervezése
E-mail sablon tervezése

Kiemelt munkáink

arculattervezés, honlaptervezés és Wordpress alapú honlapfejlesztés, valamint nyomtatott kiadványok készítése a Funside számára - 2011

Magyarország legnagyobb nemzetközi gyermek tábora, a Funside évente több száz gyermek gondtalan szórakozásáról és tanulásáról gondoskodik.
Részletek

arculattervezés, valamint honlaptervezés és Wordpress alapú honlapfejlesztés a Be-novative számára - 2011

Az innovációt segítő eszközt fejlesztő csapattal a megalakulás pillanatától együtt dolgoztunk.
Részletek

arculattervezés, honlaptervezés, valamint nyomtatott kiadványok készítése a Civil Service Live 2009, London számára - 2009

Civil Service Live was launched in April 2008 by Sir Gus O’Donnell and the National School of Government in association with Whitehall & Westminster World. It was the largest ever gathering of civil servants and aimed to inspire innovation across the entire UK civil service.
Részletek

arculattervezés, valamint honlaptervezés és Wordpress alapú honlapfejlesztés a Club Hotel Cortina számára - 2012

A bécsi Club Hotel Cortina szálló cégünket bízta meg azzal, hogy frissítsük meglévő arculatát, amelynek időszerűségét a szálló bővítése és felújítása is alátámasztotta.
Részletek