Virtuális utazás

Nem szeretjük a telet, és most egy kicsit el tudunk menekülni a hideg időjárás elől.

Ez csak egy virtuális utazás, és új ügyfelünk kis vörös teherautója készen áll arra, hogy felfedezze mind a négy égtájat.

 

Makovecz Imre Alapítvány

Örömmel jelentjük be, hogy stúdiónk megnyerte a szerződést Makovecz Imre értékes építész munkáinak online bemutatására. A Makovecz Imre Alapítvány nevében teljesen új arculatot és egy új weboldalt fogunk kifejleszteni.

Az ügyfel jelenlegi honlapján már megtalálhatóak a Makovecz Imre és a Makovecz Imre Alapítvány számára tervezett logók. Az elkövetkező hetekben ezen a vonalon tovább dolgova készítjük el  a nyomtatott és az online anyagokat , csoamolásokat és könyvborítókat.

Makovecz Imre az organikus építészet egyik legjelentősebb támogatója volt. Mint ilyen, az épületek alkalmazkodnak a természeti környezethez, nem pedig uralják a környezetüket. Frank Lloyd Wright és Rudolf Steiner egyaránt nagy hatással voltak rá, mint a hagyományos magyar művészet. 2011-ben hunyt el.

Moksha ékszer

Mindig nagy öröm számunkra, ha hónappal vagy évvel egy márka megszületése után, még mindig inspirálóan hat másokra. Ezek után mondanunk sem kell, mennyire örülünk, hogy az első Moksha.hu ékszer született. Az ékszer, amelyet az honlap kedvenc ékszertervező, Panyi Zsuzsi készített, és Moksha.hu csajos cikkei ihletek.

Szörnyecskék

Készülj fel az invázióra! Jönnek a Funside szörnyecskéi, hamarosan ott lesznek minden budapesti iskolában.